Nieuwe partners Rudy Uytenhaak

Architect

Nieuwe partners Rudy Uytenhaak

Door: Jacqueline Knudsen | 02-05-2017

Architecten Duco Uytenhaak en Rob Wesselink zijn per 3 mei 2017 als partner aan het bureau van Rudy Uytenhaak verbonden. In deze nieuwe samenstelling gaat het bureau verder onder de naam rudy uytenhaak + partners architecten.

Rudy Uytenhaak

Rudy Uytenhaak richtte in 1981 zijn eigen architectenbureau op, daarnaast was hij als hoogleraar verbonden aan de TU/e en TU Delft. Bekende werken zijn o.a. de woongebouwen Olympisch kwartier en Hoop Liefde Fortuin in Amsterdam, het stadskantoor de Leyweg in Den Haag, de universiteitsgebouwen FNWI in Amsterdam en Linnaeusborg in Groningen en de Nederlandse Ambassades in Canberra en Amman. In 2008 werd hij verkozen tot architect van het jaar.

Duco Uytenhaak + Rob Wesselink

Na studies aan de TU Delft en ETH Zürich en een periode bij META architectuurbureau in Antwerpen zijn architecten Duco Uytenhaak en Rob Wesselink in 2014 teruggekeerd naar Amsterdam om enerzijds eigen opdrachten – o.a. een Poolhouse in Bergen – uit te voeren onder de naam UWarchitecten, en anderzijds de samenwerking met Rudy Uytenhaak te intensiveren. In de afgelopen jaren is een inspirerende samenwerking met een gelijkgestemde visie en ambitie ontstaan, die nu is uitgemond in de toetreding van de twee jonge architecten als partner in rudy uytenhaak + partners architecten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.