Bouw je eigen Tiny House

Boeken

Bouw je eigen Tiny House

Door: Petra Starink | 28-08-2019

Architect Jan-Willem van der Male runt samen met partner Noortje Veerman de Tiny House Academy. Zij begeleiden door middel van cursussen een grote groep zelfbouwers succesvol bij het ontwerp- en bouwproces van hun eigen tiny house. In hun boek Bouw je eigen Tiny House staan tips om zelf aan de slag te gaan. Het is een handleiding voor zelfbouw, van de vergunningaanvraag tot het bouwen en bewonen van een tiny house, inclusief een pakket bouwtekeningen.’

Zelfgebouwde Tiny House

Jan-Willem en Noortje wonen in hun zelfgebouwde tiny house in Rotterdam. Bij het zelf bouwen van een tiny house komt meer kijken dan je denkt. Om het geheel leefbaar te maken moet je van te voren heel goed nadenken over het ontwerp, de planning en budgettering. 

Techniek en persoonlijke keuzes

Het boek Bouw je eigen Tiny House helpt je met het bouwen van je eigen tiny house. Alle technische uitgangspunten, de manier van bouwen en persoonlijke keuzes komen aan bod. Er wordt ingegaan op de psychologie van zelfbouw, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Aan bod komen o.a. planning, constructies, isolatie, interieur, materialenlijst, aansluitingen op water en elektra, budgettering en nog veel meer.

Boek Bouw je eigen Tiny House

Boek Bouw je eigen Tiny House
Auteur: Jan-Willem van der Male, Noortje Veerman
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Nederlands, Hardcover, 236 pagina’s
ISBN978 90 4521 893 9
€ 65

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
2 Reacties Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.