Digitaal vakmanschap in de architectuur

Digitaal vakmanschap in de architectuur

Boeken
Door: Petra Starink | 13-06-2016

boek digitale vakmanschap in de architectuurOp 15 juni presenteert Booosting het boek Digitaal Vakmanschap in de Architectuur’. De lancering van het boek vindt plaats tijdens een congres over digitaal ontwerpen en produceren in de architectuur in de Berlagezaal van de TU Delft. Het boek wordt overhandigd aan prof. Thijs Asselbergs, hoogleraar Architectural Engineering TUD Bouwkunde. Aansluitend geeft Asselbergs een lezing met als titel: De 5e industriële revolutie komt eraan!

De publicatie geeft een beeld van de ontwerpwereld in de nabije toekomst. 3D-technieken, algoritmisch ontwerpen en directe vertaling naar robotproductie zijn centrale thema’s.

Resultaten workshop

Over digitaal vakmanschap organiseerde Booosting bij Studio RAP in Rotterdam tussen november 2015 en januari 2016 een driedaagse workshop in de serie Ontwerpen in de fabriek. De resultaten van de workshop zijn verwerkt in het boek en worden uitgebreid besproken tijdens het congres. Deelnemers van het congres ontvangen een exemplaar van het nieuwe boek.

De publicatie is door de combinatie van praktische informatie over de technieken, middelen en vaardigheden, ervaringen van de deelnemers en beschouwende essays van een aantal experts uniek en zeer leerzaam voor het vakgebied van architecten.

Titel boek: Digitaal Vakmanschap in de Architectuur
Serie: Ontwerpen in de Fabriek
Uitgever: Booosting
Distributeur:Acquire Publishing
Prijs: € 19,50 (incl. btw, excl. portokosten)
Bestellen: klik hier

Informatie over het congres
Woensdag 15 juni, 13.30-19.00 uur.
Locatie: TU Delft Bouwkunde, Berlagezaal
Programma en reserveren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.