Green inspirations

Green inspirations

Boeken
Door: Petra Starink | 29-01-2013

Het 84 pagina’s tellende boek VMRG Green Inspirations bevat aansprekende teksten geïllustreerd met bijpassende foto’s over het thema duurzaamheid. Het boek staat vol met kennis en inspirerende nationale projecten waarbij duurzaamheid op een unieke manier is toegepast.

Het boek is een samenvatting van alle activiteiten die de VMRG rond dit thema heeft opgezet. Zo zijn er innovatiesessies georganiseerd, verschillende artikelen verschenen in vakbladen en zijn er presentaties gegeven tijdens diverse events. Daarnaast is er een digitaal dossier opgenomen op de website www.vmrg.nl, waarin ondermeer allerlei inspirerende projecten zijn opgenomen.

Het boek is in eerste instantie bedoeld als informatie- en inspiratiebron voor architecten, woningcorporaties en professionele opdrachtgevers in de bouw. Maar de praktijk wijst uit dat er een brede belangstelling is voor het thema duurzaamheid. Het boek is te bestellen via de website van de VMRG.

Het boek Green Inspirations is het tweede boek in een serie van themaboeken die de VMRG publiceert. In september 2010 verscheen het eerste themaboek, Light Inspirations.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.