Jaarboek Architectuur in Nederland 2020/2021 zoekt projecten

Jaarboek Architectuur in Nederland 2020/2021 zoekt projecten

Boeken
Door: Petra Starink | 27-07-2020

De redactie van Architectuur in Nederland is op zoek naar projecten voor de 34ste editie van het tweetalige jaarboek! Inzenden kan tot 1 oktober 2020.

Nederlandse bouwkunst

Het tweetalige Jaarboek vormt het internationale visitekaartje voor de Nederlandse bouwkunst en verschijnt in boekvorm en digitaal. De onafhankelijke redactie selecteert bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden, met bijzondere aandacht voor architectuur in de volle breedte, onderzoeksprojecten en opdrachtgeverschap.

Opgeleverde projecten 2020

Voor het projectendeel van het jaarboek doet de redactie een oproep tot inzending van projecten die in de loop van 2020 zijn opgeleverd of voor het einde van dit jaar nog zullen worden opgeleverd.

Redactie

De redactie bestaatuit Kirsten Hannema (freelance architectuurcriticus voor o.a. de Volkskrant, Elsevier en ArchitectuurNL), Teun van den Ende (zelfstandig onderzoeker, schrijft voor o.a. Vers Beton en is adviseur in ruimtelijk beleid) en Arna Mackic (mede-oprichter studio L A en winnaar van de Jonge Maaskantprijs 2017), besteedt ook aandacht aan de projecten die door Nederlandse bureaus in het buitenland worden gerealiseerd.

Jaarboek Architectuur in Nederland

Informatie over aanleveren en inzenden is hier te vinden. De verwachting is dat de lancering van Architectuur in Nederland Jaarboek 2019/2020 in het najaar kan plaatsvinden.

Jaarboek Architectuur in Nederland zoekt projecten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.