Jaarboek Architectuur in Nederland 2021/2022 zoekt projecten

Jaarboek Architectuur in Nederland 2021/2022 zoekt projecten

Boeken
Door: Petra Starink | 11-08-2021

De redactie van Architectuur in Nederland is op zoek naar projecten voor de 35ste editie van het tweetalige jaarboek! Inzenden kan tot en met 30 september 2021.

Visitekaartje voor Nederlandse bouwkunst

Het tweetalige Jaarboek vormt het internationale visitekaartje voor de Nederlandse bouwkunst en verschijnt in boekvorm en digitaal. De onafhankelijke redactie selecteert bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden, met bijzondere aandacht voor architectuur in de volle breedte, onderzoeksprojecten en opdrachtgeverschap.

Voor het projectendeel van het jaarboek doet de redactie een oproep tot inzending van projecten die in de loop van 2021 zijn opgeleverd of voor het einde van dit jaar nog zullen worden opgeleverd.

Redactie

De redactie van het Jaarboek bestaat uit Teun van den Ende (zelfstandig onderzoeker, schrijft voor o.a. Vers Beton en is adviseur in ruimtelijk beleid), en Arna Mackic (mede-oprichter studio L A en winnaar van de Jonge Maaskantprijs 2017).

Inzenden van projecten

De eerste selectie vindt plaats aan de hand van ingezonden projectdocumentatie. Digitaal projecten insturen kan via het invulformulier op de website van nai010.

Jaarboek Architectuur in Nederland zoekt projecten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.