Jaarboek Architectuur in Nederland zoekt projecten

Boeken

Jaarboek Architectuur in Nederland zoekt projecten

Door: Petra Starink | 26-06-2019

De voorbereidingen voor de 33ste editie van het Jaarboek Architectuur in Nederland dat in 2020 verschijnt zijn in volle gang. De redactie is op zoek naar projecten die in de loop van 2019 of voor het eind van het jaar nog zullen worden opgeleverd. Hoofdredacteur Kirsten Hannema geeft ook projecten die door Nederlandse bureaus in het buitenland worden gerealiseerd een podium.

Onafhankelijk platform

Architectuur in Nederland is al meer dan 30 jaar een onafhankelijk platform voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Het tweetalige jaarboek vormt daarin het internationale visitekaartje voor de Nederlandse bouwkunst en verschijnt in boekvorm en digitaal. De onafhankelijke redactie selecteert bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden, met bijzondere aandacht voor architectuur in de volle breedte, onderzoeksprojecten en opdrachtgeverschap

Inzenden van een project kan voor 2 september. Projecten kunnen worden gestuurd naar [email protected]

Jaarboek 2018/2019

Het jaarboek 2018/2019 werd op 7 mei 2019 gelanceerd. Op de cover staat een foto van de fietsenstalling van Utrecht CS, een ontwerp van Ector Hoogstad Architecten. Het boek is nog te koop bij nai010uitgevers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.