Herinneringstafel Memoriae van Jeroen Verdaasdonk

Design

Herinneringstafel Memoriae van Jeroen Verdaasdonk

Door: Petra Starink | 01-03-2018

Ontwerper Jeroen van Verdaasdonk ontwierp de herinneringstafel Memoriae dat bestaat uit een kastje waarvan de basis gemaakt is van een gefacetteerd lichaam van staal. In de basis rust een structureel paneel van vilt. In het kastje kunnen dierbare herinneringen van geliefden worden opgeborgen.

Herinneringstafel Memoriae

In het ontwerp Memoriae van Jeroen Verdaasdonk kun je met je hand een voorwerp in het smalle kastje leggen. Het wordt op een discrete manier opgeborgen en is niet te zien. Dit komt door de bewakingsvleugel voor de opening dat als een soort klep over de kast ligt. De herinneringstafel staat op 4 poten van eikenhout.

OBJECT 2018

De herinneringstafel Memoriae was te zien op de designbeurs OBJECT 2018 in Rotterdam. Eerder stond Jeroen al op de Salone del Mobile, en op de De Dutch Design Week in 2016.

Designstudio Javydesign

Jeroen Verdaasdonk startte in 2017 zijn designstudio Javydesign. Hij heeft ervaring als ingenieur en combineert zijn technische ervaring en zijn nieuwsgierigheid met het ontwerpen van bijzondere objecten. Door gebruik te maken van zijn creativiteit en verbeelding creëert hij waardevolle producten. Naast de herinneringstafel Memoriae heeft Jeroen ook vazen, lampen en een dressoirkast ontworpen.

Fotografie: Javydesign, Petra Starink

Bekijk de video

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.