Schrijf je in voor Dutch Design Awards 2021

Schrijf je in voor Dutch Design Awards 2021

Design
Door: Petra Starink | 08-02-2021

Ontwerpend Nederland wordt uitgenodigd om hun beste werk vóór 24 april in te sturen voor de 19e editie van Dutch Design Awards 2021.

Werk van Nederlandse ontwerpers

DDA bekroont jaarlijks de beste Nederlandse ontwerpers en hun meest indrukwekkende en baanbrekende projecten. Verschillende disciplines, kijkrichtingen en oplossingen worden bekeken in het licht van de impact die ze hebben op onze samenleving. I

Uitreiking in 6 hoofdcategorieën

De DDA worden voor de 19e keer uitgereikt en aanmelden kan in een van de zes hoofdcategorieën: Product, Fashion, Habitat, Communication, Design Research en Data & Interaction. Ben je minder dan vijf jaar geleden afgestudeerd als ontwerper, dan kun je je aanmelden voor de Young Designer Award! Ben je opdrachtgever van een baanbrekend project dan kun je je aanmelden voor de Best Commissioning Award.

Drie genomineerden per categorie

Acht vakjury’s van onafhankelijke experts selecteren op basis van de open inschrijving en gescout werk drie genomineerden per categorie. Een achtkoppige hoofdjury selecteert vervolgens in elke categorie de winnaar. Zij kijkt daarbij hoe een ontwerp zich verhoudt tot de Nederlandse samenleving in de breedste zin van het woord: economisch, sociaal, cultureel en inhoudelijk. De vakjury’s en hoofdjury hanteren de volgende overkoepelende criteria: impact, onderscheidend vermogen, zeggingskracht en productiewijze.

Inschrijven vóór 24 april 2021 kan hier

Prijsuitreiking op Dutch Design Week 2021

De nominaties worden op 1 juli bekendgemaakt. Op de Dutch Design Week in Eindhoven van 16 t/m 24 oktober 2021 worden de winnaars van de DDA bekendgemaakt.

Lees ook: Winnaars Dutch Design Awards 2020

inschrijving Dutch Design Awards
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.