Sound of silence

Actualiteiten, Design, Nieuws, Productnieuws

Sound of silence

Door: Redactie ArchitectuurNL | 16-03-2022

De akoestiek in binnenruimtes zoals kantooromgevingen of publieke ruimtes speelt in een belangrijke rol wanneer het gaat om gevoel van welzijn of het optimaal functioneren van medewerkers. Nordic Silence biedt hiervoor akoestische oplossingen die het geluid dempen maar ook beleving toevoegen. Onder de naam ‘Skyline’ combineert het bedrijf Nordic Dots en Saas LED strips tot een wand met een strakke eigentijdse uitstraling.

De Nordic Dots wand is een modulaire akoestische oplossing voor grote wandoppervlakken. Door afbeeldingen of patronen te vertalen in een pixelgrid, ontstaat een akoestische toepassing die in verschillende behoeften voorziet. Geluidsdemping is op deze manier te koppelen aan beleving, grafische vormgeving of bijvoorbeeld de corporate identity.

Saas is een lichtcollectie die minimalisme combineert met een goede lichttechniek. De bijbehorende armaturen vallen dan ook op door een strakke vormgeving; De SAAS Strip Pro P in deze collectie is een minimalistisch strak lichtprofiel dat in elke ruimte een helder en behaaglijk licht creëert.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.