Kijktip: Construction in the Age of Covid-19

Inspiratie

Kijktip: Construction in the Age of Covid-19

Door: Jacqueline Knudsen | 09-04-2020

Sinds het coronavirus ons aan huis kluistert, zijn we veel thuis. Om die tijd zo aangenaam mogelijk door te komen geeft de redactie van Architectuur.nl u architectuur gerelateerde kijktips. Deze keer een webinar op 10 april vanuit New York.

De afgelopen weken zijn ook architecten in de VS getuige geweest van een dramatische verandering in hun manier van werken. Architecten en ontwerpers werken vanuit hun woonkamer, met elkaar verbonden via chat en webcam, terwijl de bouwplaatsen open blijven. Wie telt in dit scenario als “essentieel” en “niet-essentieel”? En welke nieuwe technieken worden toegepast om door te gaan en de kloof te overbruggen? Over deze vragen introduceert de Architect’s Newspaper (NY) een serie webinars onder de titel Trading Notes, wekelijks op vrijdag.

A.s. vrijdag 10 april om 1 PM EST  (19.00 uur AMS) het eerste webinar in de reeks met als thema “Construction in the Age of Covid-19: How are Firms Keeping Projects Online?” waarin vier architecten en constructeurs hun visie geven op het navigeren door de uitdagingen waarmee de bouw nu wordt geconfronteerd: Bradford J. Prestbo van Sasaki, Erleen Hatfield van Hatfield Group, Jonathan Moody van Moody Nolan en Joseph Mizzi van Sciame Construction.

De lezingen zijn gratis toegankelijk, met registratie.

Bekijk ook deze kijktips:
Houtbouwers
Miniserie Bauhaus
Coded Nature-Studio Drift
Digitale rondleiding Bruno Taut
Hoe bouw je een kathedraal?
Wim Crouwel-Modernist
Masterclass Daan Roosegaarde
Iconen Amsterdam Noord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.