Slapen in architectonisch object op kunstcamping

Inspiratie

Slapen in architectonisch object op kunstcamping

Door: Petra Starink | 01-04-2019

Op Goede Vrijdag 19 april opent Culture Campsite officieel haar deuren. Op deze stadscamping in Delfshaven kun je in architectonische objecten slapen gemaakt van bestaande materialen.

Architectonische slaapobjecten

De architectonische slaapobjecten zijn gemaakt van reststromen of gemaakt vanuit een duurzaamheid- en milieuperspectief. Elk slaapobject heeft een eigen karakter en zijn geschikt voor twee tot vier personen. Het zijn diverse creaties ontworpen door verschillende kunstenaars, ontwerpers en architecten o.a. Rob Sweere, ROFFAA architects, Franka te Lintel Hekkert en Ronnie Kommené, Studio Made By en MUD projects. Team Culture Campsite bestaat uit ontwerpers en freelancers in de kunst en culturele sector; Isis Hoos, Boris Duijneveld, Thijs Masthoff en Laura Abbink. We zijn Culture Campsite gestart om een breed publiek kennis te laten maken met een innovatieve kijk op architectuur en design en om op een ontspannen manier de horizon op het gebied van duurzaamheid te verbreden.

Bedrijfsverzamelgebied De Kroon

Culture Campsite is gevestigd op De Kroon. Dit bedrijfsverzamelgebied ligt aan de rand van Delfshaven en biedt ruimte voor makers, denkers en doeners. De officiële opening van Culture Campsite is op vrijdag 19 april van 16.00 tot 19.00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.