Slapen in kleinste toren van Rotterdam op Culture Campsite

Inspiratie

Slapen in kleinste toren van Rotterdam op Culture Campsite

Door: Petra Starink | 15-03-2021

In de kleinste toren van Rotterdam overnachten? Het kan vanaf 1 mei op de Culture Campsite. Op deze kunstcamping slaap je in één van de architectonische objecten gemaakt van reststromen en geupcyclede materialen. Culture Campsite ligt op het buitenterrein van De Kroon, dat ruimte biedt voor makers, denkers en doeners.

Nieuwe architectonische objecten

De kleinste toren van Rotterdam High Rise, wordt gebouwd van een oude torenkraan en heeft speelse details. Via een ronde deur ga je naar binnen en klim je omhoog naar je eigen dakterras. De nieuwe accommodatie Des Res heeft een patchworkmuur van diverse kleurrijke polyester harsblokken die het residu zijn van Rotterdamse kunst- en design producties. En Rem wordt gemaakt van geramde aarde, een in Nederland unieke constructietechniek. De dragende muren van dit nieuwe verblijf zijn gemaakt van samengeperste aarde in een mal waarbij geen gebruik wordt gemaakt van cement.

Accommodatie High Rise @Culture Campsite

Overnachten vanaf 1 mei

Alle architectonische objecten op Culture Campsite zijn uniek. Elk verblijf biedt een opgemaakt bed voor twee tot vier personen. Overnachten kan vanaf 1 mei 2021. Reserveren via de website.
Adres: Culture Campsite, Schiehavenweg 12, Rotterdam.

Accommodatie Des Res @Culture Campsite

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.