Henny Huisman zet toon voor uitbreiding drukkerij Simian

Henny Huisman zet toon voor uitbreiding drukkerij Simian

Interieur
Door: Marketing | 15-07-2019


De nieuwbouw van online drukkerij Simian in Westerbroek heeft het hoogste punt bereikt. En dat werd gevierd met televisiepresentator Henny Huisman die de vlag in top mocht hijsen. De nieuwe productiehal van 16.000 m2 wordt begin 2020 in gebruik genomen.

Simian, het moederbedrijf van de drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, is de enige online drukkerij in Nederland met een eigen productiefaciliteit. De drukkerij, met een netto omzet van 22,5 miljoen euro in 2018, verwerkt meer dan 1.500 opdrachten per dag voor ruim 400.000 bedrijven en consumenten in Nederland en België. De uitbreiding is een logisch antwoord op de groei van het bedrijf dat de afgelopen drie jaar van 50 naar 150 medewerkers is gegaan.

Eigenaar Wouter Haan zet in de productiehal nieuwe drukpersen en afwerkmachines in om het het productassortiment uit te breiden. De kijker wordt via een tweewekelijkse vlog van Simian op de hoogte gehouden van de bouwwerkzaamheden. Na drie bouwupdates was er in de vierde bouwupdate een kleine rol weggelegd voor Henny Huisman.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.