Interieurprojecten gezocht voor Herengracht Industrie Prijs 2021

Interieur

Interieurprojecten gezocht voor Herengracht Industrie Prijs 2021

Door: Petra Starink | 07-09-2020

De Herengracht Industrie Prijs (H.I.P.) is een tweejaarlijkse award die door de industrie wordt uitgereikt aan een architect of interieurarchitect voor een in Nederland gerealiseerd interieurproject. De jury is nu op zoek naar interieurprojecten die tussen april 2018 en september 2020 gerealiseerd zijn. Inzenden kan tot 1 oktober. In 2018 won Bedaux de Brouwer Architecten de (H.I.P.) voor hun ontwerp van het ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh in Deest.

Hoogwaardige interieurprojecten

Het idee voor deze prijs is ontstaan in de Lensvelt HUB aan de Herengracht te Amsterdam. H.I.P. wil een schouderklop geven aan de architect en/of de interieurarchitect die én hoogwaardige projecten realiseert én loyaal is aan de industrie. Ofwel aan een architect die kiest voor kwaliteit, duurzaamheid, originaliteit en authenticiteit.

Interieurprojecten gezocht Herengracht Indusrie Prijs 2021
Winnaar 2018. Ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh Beesd. Ontwerp van Bedaux de Brouwer Architecten. Foto: Michel Kievits

Jury

De jury voor deze 4de editie bestaat uit Fokke Moerel (voorzitter), Louise Schouwenberg, Joyce Verstijnen, Daria Scagliola en Victor Knaap. Zij gaan de ingezonden projecten bekijken en de nominaties bezoeken.

Uitreiking prijs

De winnaar van de Herengracht Industrie Prijs wordt op 3 februari 2021 uitgereikt in Amsterdam. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 2500 euro, en een door Joep van Lieshout ontworpen trofee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.