Architectuur bureaus gezocht

Kennis

Architectuur bureaus gezocht

Door: Petra Starink | 01-07-2020

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is op zoek naar bureaus die willen samenwerken met talenten binnen de architectuurdiscipline. Ben je als bureau bereid een meester-gezel constructie aan te gaan om samen met een startende architect, stedenbouwer, landschapsarchitect of interieurarchitect een onderwerp uit te diepen, schrijf je dan in voor 30 juli 2020.

Het laboratorium van Forces of Architceture, een samenwerking van Architectenbureau Benthem Crouwel met productontwerper Jólan van der Wiel 

Samenwerking bureaus

Er is ruimte voor 12 bureaus die werkzaam zijn binnen één van de velden van de architectuurdiscipline. Het fonds zoekt een doorsnede van het werkveld architectuur, waarbij wordt gelet op een diverse samenstelling in subdiscipline, omvang, werkterrein, ontwerpmethode en regionale spreiding. Ook interdisciplinaire bureaus worden uitgenodigd zich in te schrijven. Het fonds hanteert de volgende profielen:

Profiel 1 • architectuur
Profiel 2 • stedenbouw
Profiel 3 • interieur
Profiel 4 • tuin- en landschapsarchitectuur
Profiel 5 • interdisciplinair

Bureaus die werkzaam zijn binnen ten minste één van de werkvelden binnen de architectuurdiscipline kunnen reageren tot en met donderdag 30 juli 2020. In september 2020 volgt een oproep voor de talenten. Lees hier meer over de oproep.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.