Masterclass Samenwerken

Evenementen, Kennis, Nieuws

Masterclass Samenwerken

Door: Redactie ArchitectuurNL | 08-08-2022

Op 13 oktober a.s. organiseert Renda – kennisnetwerk in de sociale woningbouw – een interactieve Masterclass die zich richt over het samen en integraal inrichten en uitvoeren van een resultaatgerichte samenwerking. De Masterclass vindt plaats tussen 9.00- 12.30 in De Gruyterfabriek in ’s-Hertogenbosch. Sprekers zijn Marion Muller (eigenaar van Vaart in Samenwerken) en Simone Janiczak (SiJa Interimmanagement).

Onderzoek laat zien dat veel samenwerkingsprojecten door verstoringen uiteindelijk anders lopen dan vooraf voorzien. Een goed team is het best in staat om deze verstoringen op te vangen en zo de kosten ervan te beperken. Toch is er vaak weinig aandacht voor de samenwerkingskwaliteit, terwijl de kosten van slechte samenwerking er aan het eind van de rit niet om liegen.

Aandacht voor zachte aspecten

Er zijn dus hele goede redenen om zachte aspecten zwaar mee te wegen en dat is precies waar de Masterclass over gaat. De doelgroep betreft iedereen die samenwerking in RGS-verband of in ketensamenwerking, van opdrachtgever tot opdrachtnemer, van woningcorporatie tot onderhoudsorganisatie en leveranciers.

Marktontwikkelingen en samenwerken vanuit verschillende organisaties zorgen voor voldoende uitdagingen. Wat zijn de kritieke succesfactoren voor succesvol samenwerken? Hoe pak je uitdagingen aan om met resultaat en met plezier samen te werken? Wat levert dat op en welke klantwaarde wordt toegevoegd? Antwoorden op deze vragen en praktische tools vormen de ingrediënten van deze masterclass.

Sprekers Marion Muller en Simone Janiczak

Marion Muller is eigenaar van VISA – Vaart in Samenwerken en gecertificeerd coach voor professionals. Zij ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en bouwen aan de zachte kant van samenwerken. Ze zet zich graag in om de mensen bij het samenwerken wendbaar en krachtig te houden.

Simone Janiczak is eigenaar van SiJa Interim Management en energieke procesbegeleider van doeltreffende en klantgerichte verbetertrajecten. Simone is Lean SixSigma Black Belt gecertificeerd en ervaren in het opzetten en inrichten van processen en verbeteringen.

Aanmelden

De kosten bedragen 350 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 450 euro voor niet-leden. Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.