Aluminium vouwwandsysteem

Aluminium vouwwandsysteem

Materialen
Door: Petra Starink | 16-11-2016

Het innovatieve aluminium vouwwandsysteem Crownfold van Sapa Building System laat woning en tuin naadloos op elkaar aansluiten. Het is voorzien van geavanceerde technologie: de vouwdeuren combineren de structurele integriteit van aluminium met een hoogwaardige polyamide thermische onderbreking.

Innovatieve continue scharnier

De vouwdeuren kunnen aan vrijwel elke ruimte, grootte of opstelling aangepast worden, tot zelfs 3 meter hoog. De vouwdeuren worden in verschillende kleuren geleverd, zowel voor binnen als buiten, zodat de buitenkant kan aansluiten op het thema van de tuin en de binnenkant neutraal blijft. De vouwdeuren hebben een innovatieve continue scharnier voor een minimalistische uitstraling. Een verlaagde drempel is beschikbaar voor maximaal toegangscomfort. Ze zijn tevens voorzien van Easy-glide roestvrijstalen wielen en geleiding: die zorgen dat de deur gemakkelijk vouwt en glijdt.

Veiligheid

De Crownfold vouwdeuren hebben een meerpuntsslot, dat speciaal ontworpen is voor deuren. Dit zorgt ervoor dat de vouwdeuren veilig kunnen worden afgesloten. Crownfold vouwdeuren zijn beschikbaar in 44 verschillende configuraties, van 2 tot en met 7 deurvleugels. Ze voldoen aan de inbraakwerendheidsklasse RC2 en zijn ook verkrijgbaar in kitvorm.
Meer informatie via sapabuildingsystem.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.