Hunter Douglas Architectural lanceert vernieuwde plafond-en wandcatalogus

Materialen

Hunter Douglas Architectural lanceert vernieuwde plafond-en wandcatalogus

Door: Petra Starink | 19-05-2020

Hunter Douglas Architectural, fabrikant van architecturale producten waaronder plafonds en wanden, lanceert een vernieuwde plafond- en wandcatalogus voorzien van een complete metalen- houten en vilten plafond- en wandcollectie.

Plafonds en wanden

Voor het eerst verschijnt de 350 pagina’s tellende ‘Commerciële Productgids voor Plafonds en Wanden 2020/2022’ voor architecten, designers en adviseurs als meertalige catalogus waarin alle productpagina’s en beschrijvingen in het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans en Pools beschikbaar zijn.

Projecten over de hele wereld

Naast geactualiseerde technische gegevens, gedetailleerdere akoestische prestatiegegevens en duidelijke iconen voor technische prestaties, omvat de overzichtelijke catalogus ook nieuwe projectfoto’s en diverse projectbeschrijvingen van projecten over de hele wereld. De foto’s en beschrijvingen geven duidelijk weer, hoe de producten er werkelijk uitzien en presteren in projecten over de hele wereld.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de productie van alle producten, en wordt in de catalogus het bedrijfsbrede initiatief ‘Keen on Green’ benadrukt om het energieverbruik, het waterverbruik en de totale koolstofvoetafdruk terug te dringen. Veel aandacht wordt besteed aan de inzet voor het gebruik van milieuverantwoorde materialen, het optimale gebruik van gerecyclede materialen, het gebruik van FSC-gecertificeerd hout en de toepassing van het Cradle to Cradle-principe in productontwikkeling.

Red Apple Rotterdam

De catalogus bevat het bekroonde HeartFelt® assortiment, inclusief de nieuwe HeartFelt® Baffles, welke in april de hoogste onderscheiding in de categorie Product Design van de Red Dot Award won. Nieuw aan de catalogus toegevoegd is het nieuwe HeartFelt® lineaire plafond voor sporthallen, de houten- en metalen sport plafond- en wandcollectie en de volledige collectie buitenplafonds. Deze laatste plafonds zijn gespecificeerd voor een aantal projecten zoals Red Apple in Rotterdam.

Exemplaar bestellen

Wilt u een exemplaar van de ‘Commerciële Productgids voor Plafonds en Wanden 2020/2022’ ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopkantoor van Hunter Douglas Architectural Nederland: +31 (0)10 496 2222 of via: [email protected].

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.