Oproep Ruimte voor Talent #5

Oproep Ruimte voor Talent #5

Onderzoek
Door: Petra Starink | 17-06-2020

Architecten en ontwerpers worden door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor een onderzoek, experiment of ontwikkeling van nieuwe kennis in samenwerking met een lab, ontwikkelplek of werkplaats. Deadline is woensdag 2 september 2020.

Gezamenlijk experimenteren

Met deze oproep wil het Stimuleringsfonds ontwerpers in staat stellen om samen met een partner een omgeving te creëren, waarin gezamenlijk experimenteren, het leggen van nieuwe relaties en het delen van kennis centraal staan. Voor de vijfde en laatste ronde van de Open Oproep Ruimte voor Talent stelt het fonds € 250.000 beschikbaar. Hiermee kunnen tien bijzondere samenwerkingen worden ondersteund.

Open oroep Ruimte voor talen
Design Through Eye Tracking &ranj B.V. + Happy Labs, 2019

Onderzoek naar materialen

De maximale bijdrage per project is € 25.000. Voorwaarde voor ondersteuning is dat er sprake is van een nieuwe samenwerking tussen een ontwerper en een partner die inhoudelijk bijdraagt en het project faciliteert. Afhankelijk van het project kunnen de samenwerkingen uiteenlopend van vorm zijn. Bijvoorbeeld een (materiaal)onderzoek binnen een lab, een bijzondere samenwerking met een ontwikkelplek of een experimenteel onderzoek met een partner uit de industrie of het bedrijfsleven.

Inzenden

Deadline is 2 september 2020. Een aanvraag indienen kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.