Oproep Ruimte voor talent

Kennis

Oproep Ruimte voor talent

Door: Redactie ArchitectuurNL | 01-11-2018

Architecten, ontwerpers en makers worden door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor een onderzoek, experiment of ontwikkeling  van nieuwe kennis binnen een praktijkomgeving, zoals een lab, ontwikkelplek of werkplaats. Ontwerpers worden met deze oproep in staat gesteld om samen met een partner een omgeving te creëren, waarin gezamenlijk experimenteren, het leggen van nieuwe relaties en het delen van kennis centraal staat. Voorstellen kunnen tot en met 28 november worden ingediend.

Nieuwe samenwerking tussen maker en partner

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie stelt voor deze open oproep € 200.000 beschikbaar. De maximale bijdrage per project is € 25.000. Voorwaarden voor ondersteuning is dat er sprake is van een nieuwe samenwerking tussen een maker en een partner die in staat is om een praktijkomgeving te faciliteren. Afhankelijk van het project kunnen de samenwerkingen uiteenlopend van vorm zijn. Bijvoorbeeld een (materiaal)onderzoek binnen een lab, een residentie bij een kennisinstelling of een bijzondere samenwerking met een ontwikkelplek.

Subsidie opgedeeld in 2 delen

De subsidie is opgedeeld in twee delen. Er is € 15.000 gereserveerd voor de maker en € 10.000 voor de faciliteiten en kennis van de partner. De bedragen worden verleend onder voorwaarden van een samenwerkingsovereenkomst die uiterlijk 4 weken na toekenning overlegd dient te worden. Een format voor de overeenkomst volgt na toekenning.
Bekijk hier de voorwaarden om mee te doen. Inzenden kan tot en met 28 november 2018.

Foto: Het laboratorium van Forces of Architceture

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.