Praktijkcases rode draad op BIM praktijkdag

Praktijkcases rode draad op BIM praktijkdag

Kennis
Door: Petra Starink | 16-03-2016

bim (1)Jaarbeurs organiseert op 21 april in samenwerking met BIM Media de BIM praktijkdag. Op het congres wordt praktijkervaring gedeeld over de toepassing van het Bouw Informatie Model (BIM) in de hele keten van ontwerp, bouw en beheer. Praktijkcases uit alle disciplines vormen de rode draad en worden afgewisseld met korte presentaties over actuele onderwerpen in het BIM-landschap.

Nieuwe manier van werken

Praktijkvoorbeelden gepresenteerd door ervaringsdeskundigenvormen het hart van het programma. De voorbeelden komen uit de hele keten en uit alle disciplines. Maarten Vreeman spreekt over de ontwikkelingen in digital design & digital manufacturing,  Cyrille Pennavaire van VolkerWessels BVGO gaat in op de vraag hoe je duizenden werknemers, verdeeld over meer dan honderd diverse bedrijven voorbereidt op een nieuwe manier van werken en spreekt Bram Mommers van Arcadis over BIM en samenwerken in internationaal perspectief.

Informatiemarkt

Cases worden ingevuld door architectenbureau Archivolt, ingenieursbureau Christiaens en Wijers en installatiebureau Kuijpers. “De vraag waarom we aan de slag moeten met BIM is niet meer aan de orde. Het gaat er nu om hoe je verder komt en aan wie je je kunt spiegelen. In aanvulling op het dagvullende programma is er een informatiemarkt met de laatste producten en diensten op het gebied van BIM.

Kijk hier voor meer informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.