Webinar over samenwerking architectenbureaus

Kennis

Webinar over samenwerking architectenbureaus

Door: Petra Starink | 22-06-2020

Als architect werk je vaak samen met andere bureaus. Hoe pak je dit aan en waar moet je op letten? Op 25 juni organiseert Van der Steenhoven Advocaten een online update voor architecten. Volg het webinar en leer hoe je vooraf duidelijkheid creëert en problemen voor kunt zijn. Het webinar wordt gehouden van 12.00-12.45. Aanmelden kan hier.

Samenwerking architecten

Architecten werken vaak samen bij een pitch of specifieke opdracht. Dat kan een andere architect zijn of een andere expertise zoals een landschapsarchitect. In dit webinar worden de voor- en nadelen van een speciaal op te richten samenwerkingsverband of bouwcombinatie, zoals een V.O.F of een B.V besproken.

Lees ook:

Intellectuele eigendomsrechten

Aan de orde komen o.a. verdeling werk, honorarium en kosten, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid, risico’s (vertraging, onvoorziene omstandigheden), intellectuele eigendomsrechten en publicatie.

Aanmelden webinar

Er worden tijdens het webinar tips gegeven die gelijk in de praktijk zijn toe te passen. Zijn er vragen? Laat het van te voren weten. Het webinar wordt gepresenteerd via ZOOM. Aanmelden kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.