3W genomineerd voor Vastgoedprijs

3W genomineerd voor Vastgoedprijs

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 21-07-2008

De vakjury van de FGH Vastgoedprijs heeft het project Entre Deux van 3W genomineerd voor de FGH Vastgoedprijs 2008. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt voor onderscheidend ondernemerschap in de Nederlandse Vastgoedmarkt. Naast Entre Deux zijn nog twee projecten genomineerd voor de prijs, die op 10 november wordt uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht.

Het is de 10e keer dat de FGH Vastgoedprijs wordt toegekend. De vakjury heeft voor 2008 de volgende projecten genomineerd:

* Entre Deux, Maastricht
* Kraanspoor, Amsterdam
* Musiskwartier, Arnhem

Toonaangevend
De vakjury kwam tot dit oordeel na twee beoordelingsrondes. De acht juryleden vertegenwoordigen toonaangevende organisaties uit de vastgoedbranche. Daardoor benaderen de juryleden de projecten vanuit hun eigen vakgebied en bijbehorende invalshoek.

De FGH Vastgoedprijs beloont onderscheidende initiatieven in de vastgoedmarkt. De prijs is een erkenning voor initiatiefnemers die bij de realisatie van vastgoedprojecten getuigen van durf, visie en ondernemerschap. Daarnaast beoordeelt de jury in hoeverre het initiatief een gezonde projecteconomie laat zien en een verantwoord projectrisico heeft. Tot slot spelen ook criteria als architectuur, duurzaamheid en maatschappelijke impact een rol.

Vastgoedprijs
De FGH Vastgoedprijs is in 1989 ingesteld door FGH Bank en in 1990 voor het eerst uitgereikt. Inzending staat open voor Nederlandse vastgoedobjecten die in de twee jaar voorafgaand aan het jaar van uitreiking in gebruik zijn genomen en een vloeroppervlak hebben van minimaal 5.000 vierkante meter. Zowel nieuwbouw als herontwikkelings- en renovatieprojecten komen in aanmerking.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.