Aanstormend talent op OBJECT Rotterdam

Design, Evenementen, Nieuws

Aanstormend talent op OBJECT Rotterdam

Door: Petra Starink | 02-02-2016

Drie dagen lang van 12 tot en met 14 februari staat het cruiseschip SS Rotterdam weer in het teken van architectuur, design en mode. Meer dan 60 jonge ontwerpers tonen hun objecten uit de diverse kunstdisciplines op de beurs OBJECT.

Bekende en aanstormende designers

Dit jaar presenteert OBJECT een mix van bekende en aanstormende designers in diverse disciplines. De Design Academy presenteert Vlisco stoffen verwerkt in interieurontwerpen van Simone Post en kleurrijke tapijten van Adrianus Kundert. Sanne Schuurman presenteert een installatie van gordijnen en sculpturale objecten zijn te zien van Carlo Lorenzetti. De Rietveld Academie toont het werk van Laura Klinkenberg met een grote installatie, en de grafische objecten van Julia Vrager en werk van Laura Dima.

Ontwerpers live aan het werk

Op deze editie van OBJECT zijn en aantal speciale presentaties. Architect en ontwerper Rolf Bruggink richt met zeven andere designers het oude zwembad en vooronder van het schip de SS Rotterdam in. Op ontdekkingsreis door deze geheime ruimtes kom je ontwerpen van onder anderen Remy Veenhuizen tegen. Sommige ontwerpers kun je live aan het werk zien. In de La Fontaine zaal maakt Alex de Witte een grote lichtinstallatie en op het oude Trossendek fabriceert Jeroen Wesselink ter plekke opvallende krukken die je voor 50 euro direct mee mag nemen. Er zijn een aantal scheepshutten opengesteld waar Thomas Eurlings eigentijds en antiek design van overzee presenteert en waar Beatrice Waanders haar viltinstallaties laat zien..

Het volledige programma is te zien op www.objectrotterdam.com

Designbeurs OBJECT Rotterdam
Vrijdag 12 februari t/m 14 februari 2016
SS Rotterdam, 3de Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.