Adformatie kiest Eisma als beste uitgever vakbladen

Adformatie kiest Eisma als beste uitgever vakbladen

Nieuws
Door: maurice | 15-12-2011

De Eisma Media Groep, uitgever van onder meer Architectuur.nl, is in het jaarlijkse kerstrapport van Adformatie voor het jaar 2011 als nummer 1 gewaardeerd in de categorie Vakbladen; door adverteerders, door mediaplanners en overall. Bekijk hier online het Kerstrapport Vakbladen.

Het onderzoek van Adformatie (Vakblad over Reclame, Marketing en Media) is uitgevoerd door marktonderzoekbureau Synovate en beoordeelt aanbieders van communicatie in diverse media categorieën zoals Dagbladen, Publieksbladen, Huis aan Huisbladen, TV, Radio, Internet, Beurzen & Tentoonstellingen en ook Vakbladen.

De Eisma Media Groep is dit jaar voor het eerst als B2B-uitgever in het kerstrapport opgenomen en scoort meteen.

Onze kennis, uw succes

Eisma is uitgever van hoogwaardige informatie- en communicatieproducten en diensten (o.a. vaktijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven, events & awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 140 professionals voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.