Ambassadeurs DDW 2017

Nieuws

Ambassadeurs DDW 2017

Door: Petra Starink | 03-07-2017

Architect Winy Maas, ontwerpers Lonny van Ryswyck, Nadine Sterk en journalist Marcus Fairs zijn de nieuwe ambassadeurs van de Dutch Design Week 2017, die van 21 tot en met 29 oktober in Eindhoven wordt gehouden. De Dutch Design Foundation koos dit jaar voor 3 ipv 2 ambassadeurs om het internationale accent te versterken.

De ambassadeurs vormen een klankbord voor deelnemers en bezoekers van de Dutch Design Week en ontwikkelen in samenwerking met de organisatie bijzondere activiteiten die tijdens die week plaatsvinden.

Architect Winy Maas

Architect Winy Maas vertegenwoordigt dit jaar de vernieuwing binnen design. Hij weet verandering concreet te maken door voortdurend de grenzen van zijn vakgebied op te zoeken en bijzondere multidisciplinaire verbanden te leggen. Dat is zichtbaar in de projecten die hij de afgelopen jaren ontwikkelde en realiseerde met zijn bureau MVRDV.

Atelier NL

Ontwerpers Lonny van Ryswyck en Nadine Sterk van Atelier NL  staan al 10 jaar midden in het werkveld.  Zij lopen met hun zuivere, integere manier van werken voorop in alles wat ze doen. Hun unieke methodiek mag inmiddels worden beschouwd als maatstaf voor het doen van onderzoek in design.

Marcus Fairs

Journalist en designcriticus Marcus Fairs staat bekend als begenadigd debater. Als geen ander weet hij de ontwikkelingen in design wereldwijd onder de aandacht te brengen en Dutch Design daarbij vanuit een internationaal perspectief te beoordelen.

Maarten Baas, Bas van Abel, Daan Roosegaarde en Piet Hein Eek waren eerder ambassadeurs van de DDW.

Fotografie: Martin Dijkstra

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.