Ambassadeurs Dutch Design Week 2018

Nieuws

Ambassadeurs Dutch Design Week 2018

Door: Petra Starink | 25-06-2018

Voor de 17e editie van de Dutch Design Week  2018 zijn 3 ambassadeurs benoemd. Laurens van den Acker (Renault)  Wendy Plomp (Dutch Invertuals) en Ravi Naidoo (Design Indaba). De ambassadeurs zetten hun netwerk in om verbindingen te leggen, fungeren als klankbord voor deelnemers en bezoekers, en initiëren speciale activiteiten tijdens de week die wordt gehouden van 20 t/m 28 oktober in Eindhoven.

Ambassadeurs

Volgens de organisatie achter Dutch Design Week (DDW) vormt het drietal een evenwichtige en brede weerspiegeling van design anno 2018. Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation: ‘Het ambassadeurschap van Ravi Naidoo onderstreept het belang dat onze organisatie hecht aan talentontwikkeling, inclusiviteit en internationalisering. Laurens van den Acker zien we als de link tussen mens, innovatie, technologie, mobiliteit en industrie. En met de benoeming van Wendy Plomp blijven we trouw aan onze kernwaarden: vernieuwing, onderzoek, en experiment.’

Dutch Design Week 2018

De 17e editie van DDW, het grootste designevenement van Noord-Europa, vindt plaats van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober in Eindhoven.  In september is het complete programma bekend.
Meer informatie: www.ddw.nl.

Fotografie: Martin Dijkstra

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.