Architect geeft maatpak weg als kerstcadeau

Architect geeft maatpak weg als kerstcadeau

Nieuws
Door: maurice | 10-12-2012

Deze Kerst geeft het Utrechtse architectenbureau Ernstarchitect een maatpak weg als kerstcadeau aan de abonnees van zijn nieuwsbrief. Architect Ernst Haagsman koos ervoor om in plaats van kleine cadeaus een pak weg te geven, omdat dit aansluit bij zijn doelgroep. ‘Ga maar naar de Provada vastgoedbeurs, dan begrijp je wat ik bedoel.

’Het weggeven van één cadeau op maat in plaats van vele kleine cadeaus sluit aan bij de werkwijze van Ernstarchitect. ‘Een maatpak gaat lang mee, net als de gebouwen die ik transformeer. Dat zijn oude gebouwen die een nieuwe functie krijgen, waardoor ze behouden blijven. Een leegstaande werkplaats wordt een kinderspeeltuin of een oude fabriek wordt een woonhuis, waarin de industriële elementen zoals gietijzeren kolommen behouden blijven. En ook mijn gebouwen transformeer ik op maat, ik maak ze naar wens van de klant, net als New Tailor het maatpak op maat snijdt.’

Het maatpak heeft Ernstarchitect verloot onder alle abonnees van nieuwsbrief de UpdEAte. 4 December is de winnaar bekend gemaakt.

Bron: Dichtbij.nl Utrecht en Leidsche Rijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.