Architects in Cntr – Startblock woningen

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Architects in Cntr – Startblock woningen

Door: Redactie ArchitectuurNL | 22-10-2022

Op 27 oktober a.s. organiseert Kubus weer een ‘Architects’ in CTRL. Tijdens deze online sessie vertellen Gert Jan Post en Lucas Visser over het ontwerp- en productieproces van Startblock woningen. Daarbij wordt uiteraard ook de rol van Archicad belicht.

Voor wie op dit uur geen tijd heeft om mee te kijken, kan de opname per mail toegestuurd krijgen. Schrijf hiervoor ook in.

Over startblock

Startblock bouwt binnen één week compacte, circulaire woningen. Alle woningen zijn volledig fabrieksmatig gebouwd en voorzien van een circulaire CLT houten constructie. 80% van de gebruikte materialen wordt oneindig in de keten hergebruikt. Het resultaat: betaalbare en duurzame woningen.

Over Architects in CTRL

Architects in Ctrl is een concept opgezet door KUBUS in samenwerking met gebruikers van Archicad. In de vorm van een online live sessie, een casestudie of een interview delen architecten die met Archicad werken hun ervaringen. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Daarnaast willen we onze gebruikers een podium bieden om projecten onder de aandacht te brengen waar ze trots op zijn.

Regelmatig zet KUBUS een Nederlands of Belgisch architectenbureau in de spotlights om hun ervaringen met Archicad te delen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan in de vorm van een interview of presentatie in een (online) live event, of tekstuele uitingen in de vorm van een blog of casestudie. Een overzicht van ‘Architects in Ctrl’ is hier te vinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.