Architectuur Film Festival Rotterdam

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Architectuur Film Festival Rotterdam

Door: Redactie ArchitectuurNL | 25-08-2022

Op 30 augustus a.s. start de kaartverkoop voor de openingsavond van het Architectuur Film Festival Rotterdam. HET AFFR presenteert op woensdag 5 oktober 2022 de wereldpremière van een baanbrekende documentaire over de keerzijde van schijnbaar succesvolle Europese steden in een neoliberaal landschap. Deze vertoning wordt gevolgd door een Q&A met de filmmaker én natuurlijk onze traditionele afterparty.

Na 5 oktober volgen nog vier volle dagen van de veertiende editie van het AFFR. Na een succesvolle en goed bezochte editie vorig jaar, bouwen we verder aan inhoudelijke verdieping en verbreding van het bereik. Met volle zalen, levendige debatten en gasten van over de hele wereld. De films stromen binnen, nieuwe plannen worden gemaakt.

De organisatie meent dat het AFFR het jaarlijks ijkpunt is en blijft van kritisch filmische reflectie op de stedelijke samenleving. Een internationaal filmfestival als spiegel op de stad. Op naar volle zalen in oktober 2022!

Programma

Op 13 september staat het volledige programma online en start de kaartverkoop voor de overige dagen van het festival. Het evenement vindt plaats in Theater Zuidplein. Houd de website van de organisatie en Architectuur.nl in de gaten voor het programma en de ticketlink.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.