Architectuur Prijs Achterhoek 2019

Nieuws

Architectuur Prijs Achterhoek 2019

Door: Petra Starink | 26-06-2019

Tot 1 juli kunnen er nog projecten worden aangemeld voor de Architectuur Prijs Achterhoek. Met deze prijs wordt aandacht gevraagd voor beeldbepalende gebouwen in de laatste 2 jaar. Iedereen kan zich aanmelden, wel moet er een architect berokken zijn bij het ontwerp. Inschrijven kan via de website.

Architectuur Prijs Achterhoek

Sinds 2000 reikt de Stichting Architectuur Prijs Achterhoek (APA) prijzen uit voor het mooiste en interessantste project dat in het jaar daaraan voorafgaand is gerealiseerd. Zij willen zo een bijdrage leveren aan de stimulering van de kwaliteit van de architectuur en de gebouwde omgeving in de Achterhoek.

Eerdere winnaars

In 2017 kreeg architectenbureau LA-DI-DA uit Den Haag de prijs van de vakjury voor hun woonhuis met schuur in Laren. De publieksprijs ging naar Stadscafe en boothuis Welgelegen in Groenlo  van Rob Rasquin. Eerdere winnaars waren o.a. Bekkering Adams architecten met brandweerkazerne in Doetinchem, Gods Loft van LKSVDD architecten en De Bedrijfswoning Winterswijk van architect Vincenth Schreurs.

Prijsuitreiking

De Architectuur Prijs Achterhoek bestaat uit een vakjuryprijs en een publieksprijs. De prijsuitreiking van de de APA-juryprijs en APA-publieksprijs is in november in de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Foto: Brandweerkazerne Doetinchem. Ontwerp Bekkering Adams architecten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.