ArchitectuurNL #07 is gepubliceerd

ArchitectuurNL #07 is gepubliceerd

Magazine, Nieuws
Door: Jacqueline Knudsen | 10-11-2014

ArchitectuurNL 07 2014 barst weer van ontwerpend talent. Van net afgestudeerde Master among Masters als David Jacome Polit jonge ontwerpers als Sander Lap, Space&matter, MMX architecten en Prototype tot ervaren architecten als Kraaijvanger, Neutelings Riedijk, Erick van Egeraat, Johan de Wachter, Hans Ruijssenaars en Wiel Arets. Allen delen ze hun visie en ontwerpen met ArchitectuurNL.

Projecten: o.a. broedplaatsen WOW en de Ceuvel in Amsterdam, de upgrading van Cultuurgebouw Hoofddorp door M2R, een verborgen stadsgezicht in Monnickendam; een bedrijfshal met een bijzondere tailor made gevel, de toepassing van het gelijkwaardigheidsprincipe bij het Erasmus University College; een special over door architecten ontworpen tribunetrappen in en buiten gebouwen. En thuis bij Jaakko van ’t Spijker in een woning naar eigen ontwerp aan de Achterhaven in Rotterdam.

Ook in dit nummer prachtige foto’s van Katja Effting, meubels van Jolanda van Goor, openbare kunst van Mothership en recensies van boeken en evenementen.

De nieuwe ArchitectuurNL komt 11 november uit, hier een preview. De gehele editie is online te zien voor onze abonnees

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.