Architectuurprijs Nijmegen 2009

Architectuurprijs Nijmegen 2009

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 22-04-2009

Het Architectuur Centrum Nijmegen (ACN) organiseert dit jaar, in opdracht van de gemeente Nijmegen, voor de eerste keer de Architectuurprijs Nijmegen. Doel is een bijdrage te leveren aan de stimulering van de kwaliteit van de architectuur in Nijmegen.

Iedereen kan een gebouw aanmelden dat in 2008 in Nijmegen is opgeleverd en dat door een in het architectenregister opgenomen architect is ontworpen. Een onafhankelijke jury beoordeelt de projecten en kiest uit de genomineerde projecten een winnaar.

Publieksprijs
De genomineerde projecten dingen eveneens mee naar de publieksprijs. Het publiek kan van 10 tot en met 27 juni 2009 in het ACN in De Lindenberg de plannen bekijken en een stem uitbrengen op één van de door de jury genomineerde projecten.

De juryprijs en de publieksprijs worden tijdens de Dag van de Architectuur op zaterdag 27 juni 2009 uitgereikt. Op de website staan onder andere de voorwaarden voor deelname en de procedure die dan gevolgd moet worden. De aanmeldingen moeten binnen zijn vóór vrijdag 15 mei 2009.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.