Architectuurprijs Nijmegen 2011

Architectuurprijs Nijmegen 2011

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 09-03-2011

Welk gebouw dat in 2010 is opgeleverd verdient de Architectuurprijs Nijmegen 2011? Het Architectuur Centrum Nijmegen (ACN) organiseert dit jaar, in opdracht van de gemeente Nijmegen, voor de derde keer de Architectuurprijs Nijmegen.

Doel is een bijdrage te leveren aan de stimulering van de kwaliteit van de architectuur in Nijmegen.Iedereen kan een gebouw aanmelden dat in 2010 in Nijmegen is opgeleverd en dat door een in het architectenregister opgenomen architect is ontworpen.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de projecten en kiest uit de genomineerde projecten een winnaar. De genomineerde projecten dingen eveneens mee naar de publieksprijs. Het publiek kan van 25 mei t/m 19 juni 2011 in het ACN in De Lindenberg (Ridderstraat 27) de plannen bekijken en een stem uitbrengen op één van de door de jury genomineerde projecten. De juryprijs en de publieksprijs worden aan de vooravond van de Dag van de Architectuur vrijdag 24 juni om 20.00 uur uitgereikt door de verantwoordelijke wethouder. Een expositie van de genomineerde plannen zal nog t/m 17 juli in het ACN te zien zijn.

Heeft u een gebouw ontworpen dat in 2010 is opgeleverd waarvan u vindt dat dit de Architectuurprijs Nijmegen 2011 verdient? Of wilt u een gebouw voor deze prijs aandragen? Kijk dan voor meer informatie op de website van het Architectuur Centrum Nijmegen.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.