Architectuurprijs Nijmegen 2013

Architectuurprijs Nijmegen 2013

Nieuws
Door: Jacqueline Knudsen | 18-04-2013

De organisatie van de Architectuurprijs Nijmegen benadrukt dat ook kleine projecten en verbouwingen kans maken op de Architectuurprijs Nijmegen 2013. Inzenden kan tot 1 mei a.s.

Heeft u een gebouw ontworpen dat in 2011 of 2012 is opgeleverd waarvan u vindt dat dit de Architectuurprijs Nijmegen 2013 verdient? Of wilt u een gebouw of verbouwing voor deze prijs aandragen? Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) organiseert, in opdracht van de gemeente Nijmegen, de Architectuurprijs Nijmegen. Gezien de crisis en om een variëteit aan projecten te verzamelen nodigt de organisatie dit jaar met nadruk ook uit om kleine projecten en verbouwingen aan te melden.

Winnaars van de vorige edities: De Hessenberg won de laatste architectuurprijs in 2011 (AWG architecten en Biq stadsontwerp). In 2010 ontving het project revitalisatie appartementen Heseveld de architectuurprijs, door Van Hontem architecten. Het Dobbelmancomplex van Architectenbureau Marlies Rohmer won de eerste Architectuurprijs Nijmegen in 2009.

Naast een vakprijs is er ook een publieksprijs. Alle inzendingen worden vanaf 22 mei t/m 14 juli 2013 in het ACN geëxposeerd. Op die manier kan iedereen kennis nemen van de inzendingen. Er zal ook een publicatie van de inzendingen worden gemaakt   na de prijsuitreiking op 21 juni 2013.

Wie de uitdaging aandurft, kan tot 1 mei inzenden. Voorwaarde is dat het project door een architect die in het architectenregister is opgenomen is ontworpen. Wie een berichtje naar [email protected] stuurt, ontvangt per e-mail informatie over het inzenden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.