Architectuurprijs voor interieurontwerp van start

Architectuurprijs voor interieurontwerp van start

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 02-06-2009

De tiende contractworld.award competitie is van start gegaan. De prijs is bedoeld voor de beste ontwerpconcepten in drie categorieën: vooruitstrevende werkomgevingen, creatieve hotel- en restaurantinterieurs en innovatieve winkel- en tentoonstellinginrichtingen. Dit jaar is hier een extra categorie aan toegevoegd voor aantrekkelijke en ongewone interieurs in gebouwen voor gezondheidszorg en onderwijs.

Met een totaal van € 60.000 aan prijzengeld wordt de contractworld.award beschouwd als de belangrijkste architectuurprijs voor interieurontwerp. De prijs geldt als een betrouwbare indicator van de kwaliteit van interieurontwerp.

Deelnemen
De competitie staat open voor architecten, interieurontwerpers en designprofessionals. Gebouweigenaren en producenten kunnen ook projecten indienen, mits zij de namen van de verantwoordelijke ontwerpers daarbij opgeven. Deelnemers kunnen interieurontwerpen indienen die zijn gerealiseerd na 31 december 2006 en die opvallen door hun kwaliteit, functionaliteit, esthetische waarde en innovatief gebruik van ruimte, kleur, textuur of afwerking.

Per deelnemer kunnen maximaal drie projecten worden ingediend. Deelnemers kunnen zich nog tot 17 juli 2009 registeren via www.contractworld.com.

Bron: BNA

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.