[email protected] staat in teken van ‘Healthy Materials’

Actualiteiten, Nieuws

[email protected] staat in teken van ‘Healthy Materials’

Door: Redactie ArchitectuurNL | 25-07-2022

Op woensdag 14 en donderdag 15 september vindt de negende editie van [email protected] Rotterdam plaats. Dit vooral op (interieur)architecten gerichte event loopt onder het thema ‘Healthy Materials’. Hierbij ligt de focus niet alleen op het materiaal en de productie ervan, maar ook op alle processen die een product doorloopt.

Gezonde materialen zullen overal te vinden zijn: bij de vele exposanten, in een materialententoonstelling, in een fototentoonstelling, en in het lezingenprogramma dat Architectenweb heeft samengesteld. De eerste sprekers zijn nu bevestigd: architect Paolo Russo van Stefano Boeri Architetti en architect Michaël Ghyoot van Rotor.

Zoals gewoonlijk is er een uitgebreid, omkaderend seminarprogramma rond het centrale thema. Er wordt volledig hybride georganiseerd, waardoor bezoekers zowel live als virtueel aanwezig kunnen zijn. Bij de randmanifestaties springt ‘Healthy Heroes’ door Material District het meest in het oog. Verder zijn ook Images by DAPh en de Project Wall door world-architects.com andermaal blikvangers.

Praktisch

Locatie

Rotterdam Ahoy – Hal 1
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam

Wanneer

14 – 15 september 2022
11:00 – 19:00

Toegang exclusief op uitnodiging

U heeft gratis toegang tot [email protected] na voorregistratie via de website, met de code vermeld op uw uitnodiging. Mail ons op [email protected] als u nog geen code heeft.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.