Biënnale Interieur 2022 gaat niet door

Actualiteiten, Nieuws

Biënnale Interieur 2022 gaat niet door

Door: Redactie ArchitectuurNL | 01-07-2022

Na een succesvolle editie in 2021, is de 27e editie van de Biënnale Interieur volledig geannuleerd. Deze editie zou plaatsvinden van 20 t/m 24 oktober in Kortrijk Xpo maar de organisatie durft het risico niet aan.

Zij geeft aan: De talrijke verschuivingen in de kalender van de interieur- en designbeurzen als gevolg van de pandemie laten zich tot op de dag van vandaag voelen. De impact op de internationale interieur- en beurswereld blijft groot waardoor de organisatie van een event als de Biënnale een te grote uitdaging blijkt. De garantie op een succesvolle en kwalitatieve editie in economisch onzekere tijden is dan ook een te groot risico.

De editie uit 2021 had als thema ‘Please, have a seat’ en werd georganiseerd op de Van Marcke site in Kortrijk in het kader van het Wonder stadsfestival. De 2022 had als titel ‘The Digital Era’ en werd voorgesteld als editie die de toekomst van design in een digitale –fysieke wereld in de spotlights zou zetten.

De organisatie beraadt zich over de toekomst en neemt de tijd om een alternatief te bedenken dat inspeelt op de nieuwe noden van de markt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.