Biophilic design en duurzaamheid in ‘It’s in our nature’

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Biophilic design en duurzaamheid in ‘It’s in our nature’

Door: Redactie ArchitectuurNL | 23-04-2022

Op 31 mei organiseert Broeinest de bijeenkomst ‘It’s in our nature’. In samenwerking met IVC Commercial, Unilin Panels en Baars & Bloemhoff neemt de organisatie de deelnemers mee op ontdekkingstocht. Daarbij beantwoordt zij de vraag hoe je Biophilic design en duurzaamheid integreert in de gebouwde omgeving. Welke rol natuurlijke elementen, vormen en texturen spelen.

Tijdens een verrassende en creatieve middag leren deelnemers hoe zij een ontwerp moeten maken dat de gebruiker helpt om gelukkiger en gezonder te leven! Tijdens het panelgesprek ontdekken zij hoe de liefde voor de natuur is te gebruiken in het ontwerp. Visueel bijvoorbeeld maar ook door duurzame keuzes te maken.

Broeinest: ‘We steken onze handen uit de mouwen voor een 1-op-1 met de natuur. Daarbij kunnen deelnemers de laatste noviteiten en collecties van onze Partners ontdekken. Bovendien zijn aan hen vragen te stellen over hoe zij welzijn, natuur en duurzaamheid centraal zetten in zowel hun bedrijfsvoering als op de werkvloer.

De sessie ‘It’s in our nature’ is te volgen op drie locaties op drie verschillende dagen: 31 mei in Rotterdam, 1 juni in Amsterdam en 2 juni in Eindhoven.

Programma

13:00: Ontvangst met Belgian Treats
13:30: Panel Discussie (panel to be announced)
14:45: Nature Workshop, laat je verassen!
16:15: Brand collecties x Borrel

Inbreng voor de paneldiscussie

Waar loop jij nou tegen aan rondom de thema’s wellbeing en biophillic design? Is het iets wat je al met regelmaat toepast? Vind je het vooral een trend? Of ben jij die ontwerper die juist voor deze thema’s op de barricade staat?

Laat ons weten hoe jij aankijkt tegen deze thema’s, hoe je er mee omgaat en waar je tegen aanloopt. Dan maken we de paneldiscussie namelijk nog een stukje persoonlijker én dynamischer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.