BNA Architectendag in teken van Inter <=> actie

Nieuws

BNA Architectendag in teken van Inter <=> actie

Door: Petra Starink | 19-08-2020

Tijdens de jaarlijkse BNA Architectendag op 5 november 2020 draait het om actie en samenwerking. Het thema op deze dag is : Interactie, waarin nieuwe ideeën en oplossingen tot écht anders bouwen centraal staan.

Tijdens de coronacrisis zijn we erachter gekomen dat onze gebouwen, scholen, en kantoren niet ‘pandemieproof’ zijn. Tegelijkertijd doemt er een kans op: lukt het na deze crisisperiode wél om met elkaar die andere crisis aan te pakken?

Hoe gaan we vanuit de architectuur, samen met opdrachtgevers, overheden en gebruikers onze gebouwde omgeving toekomstbestendig krijgen? Gaan architecten samenwerken en komen zij tot actie? Tijdens de BNA Architectendag draait het programma om actie en samenwerking, er worden nieuwe ideeën en oplossingen gezocht om tot een doorbraak naar écht anders bouwen te komen.

Hoe ziet het ziekenhuis, kantoor of school van de toekomst er uit? Wat maakt de stad van de toekomst nu echt duurzaam en natuurinclusief? En welke materialen, ontwerpen of strategieën zijn werkelijk toekomstbestendig?

De BNA Architectendag op 5 november is een gecombineerd online en fysiek event dat verdieping en achtergronden biedt op de belangrijkste ontwikkelingen van het architectenvak en de maatschappij. Inschrijven is gratis en kan hier. De precieze mix van on- en offline wordt nader bepaald afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.