BNA gebouw 2012 van start

BNA gebouw 2012 van start

Nieuws
Door: Petra Starink | 18-01-2012

De inzending van de jaarlijkse architectuurprijsvraag BNA Gebouw van het Jaar is gestart. BNA-leden en medewerkers van BNA-bureaus kunnen vanaf nu hun beste projecten van het afgelopen jaar met opdrachtgevers, vakgenoten, media en publiek delen. Meedoen aan deze architectuurprijs is dé kans om de kwaliteit van uw gebouwen te laten zien. De BNA prijs is in 2011 gewonnen door Broekbakema voor het Windesheim Gebouw x in Zwolle. Dit jaar is er, naast de vijf regioprijzen en de hoofdprijs voor het eerst ook een publieksprijs.

Inzenden

Inzenden kan via de website www.bnagebouwvanhetjaar.nl en is mogelijk tot en met maandag 13 februari 2012. Vijf regionale jury’s beoordelen de projecten. Ze kunnen in iedere regio maximaal drie projecten nomineren, waarvan er één regiowinnaar wordt. Uit alle nominaties kiest de landelijke jury, onder leiding van Roel Steenbeek (Ymere), de winnaar van de hoofdprijs.

Nieuw: publieksprijs

Om architectuur en het werk van BNA-leden nog beter onder de aandacht te brengen, is er dit jaar voor het eerst een publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs krijgt een iPad. Iedereen kan via Facebook stemmen op zijn favoriete project. Natuurlijk kunnen deelnemers ook zelf hun netwerk oproepen om te stemmen.
De winnaars van BNA Gebouw van het Jaar 2012 en de publieksprijs worden op 11 mei 2012 bekendgemaakt, tijdens de prijsuitreiking op een spectaculaire locatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.