Bouw gestart duurzaam kantoor The Joan

Nieuws

Bouw gestart duurzaam kantoor The Joan

Door: Petra Starink | 12-10-2020

Aan de A10 is de bouw gestart van het duurzame kantoor The Joan, een ontwerp van architectenbureau OZ in samenwerking met Arcadis.In het gebouw staat gezondheid en comfort voorop. Het ontwerp kenmerkt zich door de glazen gevel met stalen kruizen.

De toepassing van veel glas in de gevel zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en een wijds uitzicht naar buiten. Iedere verdieping is voorzien van levende verticale begroeiing, die wordt gevoed met opgevangen regenwater. Deze ‘groene longen’ bevorderen het welzijn en de productiviteit van gebruikers.

The Joan speelt in op de toenemende vraag naar een duurzame en gezonde werkomgeving op een goed bereikbare locatie. Het acht verdiepingen hoge gebouw omvat 24.000 m2 flexibel indeelbare kantoor- en creatieve bedrijfsruimte met een afzonderlijk groen parkeerhuis met 246 plaatsen. In de plint komt een openbaar toegankelijke horecagelegenheid, een uitnodigende ontmoetingsplek voor ontspanning en interactie. Het kantoorgebouw wordt in 2022 opgeleverd.

In de directe omgeving van The Joan aan de Joan Muyskensweg zijn al diverse gerenommeerde bedrijven en instanties gevestigd, waaronder BMW/MINI, Picnic, G-Star en Fremantle/Blue Circle.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.