Bouw gestart The FIZZ

Bouw gestart The FIZZ

Nieuws
Door: Petra Starink | 08-07-2019

In Eindhoven is gestart met de realisatie van het woongebouw The Fizz, een ontwerp van KENK Architecten. Het ontwerp kenmerkt zich door 2 getrapte bouwblokken gescheiden door een gemeenschappelijk hof.

Woongebouw van 18 verdiepingen

Het woongebouw in het spoorzonegebied Strijp-S telt 18 verdiepingen en bestaat uit 199 huurappartementen, een commerciële ruimte, dakterrassen en verschillende binnentuinen. Daarnaast zijn er fietsenstallingen en parkeerplekken aanwezig voor de bewoners en bezoekers.
De woningen worden uitgevoerd als luxe woonstudio’s waarvan een aantal “Friends-appartementen”. De realisatie wordt verzorgd door Stam + de Koning Bouw.

Afwerking

The FIZZ concept van IC Netherlands kenmerkt zich door een hoogwaardige, volledige afwerking, en richt zich met name op gastvrijheid, service en community. In het woongebouw komen voorzieningen die de participatie tussen huurders onderling als ook met de directe omgeving stimuleren. The FIZZ Strijp wilt met haar kenmerkende gastvrijheid en de bekende programmering van sociale events een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Strijp-S. De oplevering van het woongebouw wordt verwacht omstreeks de zomer van 2021.

Projectgegevens

Architect: KENK Architecten
Belegger: IC Netherlands
Projectontwikkelaar: Spoorzone BV, gedelegeerd ontwikkelaar SDK Vastgoed
Aannemer: Stam + De Koning Bouw

Foto: Spoorzone BV/SDK Vastgoed

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.