Bouwinnovatie maakt de toekomst

Bouwinnovatie maakt de toekomst

Nieuws
Door: Petra Starink | 13-01-2015

Joost Heijnis van het Platform Booosting, een platform voor koplopers in bouwinnovatie geeft 22 januari een lezing  ‘Bouwinnovatie maakt de toekomst’, over het belang van samenwerking en innovatie in de bouw. Hij doet dit in theater De Vest in Alkmaar. De lezing wordt georganiseerd door Architectuur Informatiecentrum Alkmaar .

Samenwerking ontwerpers en bouwers

Booosting, opgericht in 1988 richt zich op meer samenwerking tussen ontwerpers, bouwers, fabrikanten en de toeleverende industrie. Door de opkomst van geavanceerde software en internet wordt er binnen de bouw meer samengewerkt tussen de verschillende sectoren binnen de bouw. De vraag is of de rol van Booosting als trekker van de bouwinnovatie nu is uitgespeeld? Het antwoord is niet zo moeilijk. Juist nu is een samenwerking nodig om zaken als leegstand van kantoren, energiegebruik en woningtekort aan te pakken. Booosting probeert mensen uit de hele bouwkolom uit te dagen tot samenwerking en innovatie om zo bij te dragen aan oplossingen voor problemen.

Ir. Joost Heijnis

Ir. Joost Heijnis heeft gestudeerd aan de TU Delft en is afgestudeerd als bouwtechnoloog. Hij werkt sinds 2002 bij cepezed, waar hij projectarchitect is van grote utiliteitsprojecten. Sinds 2012 is hij voorzitter van het innovatieplatform Booosting, het platform voor koplopers in bouwinnovatie.

Lezing Bouwinnovatie maakt de toekomst.

22 januari 2015

TAQA Theater de Vest

Canadaplein 2, Alkmaar

De toegang is gratis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.