Bouwprijs 2015

Bouwprijs 2015

Nieuws
Door: Petra Starink | 29-09-2014

Nog tot 6 oktober kunnen Bouwteams hoogwaardige innovatieve bouwprojecten inschrijven voor deelname aan De Nederlandse Bouwprijs 2015. Stichting De Nederlandse Bouwprijs reikt de bouwprijzen uit in drie categorieën: gebouwen, civiele kunstwerken en bouwmaterialen en -systemen.

Talent met toekomst

De stichting reikt ook de aanmoedigingsprijs Talent met toekomst uit aan een young professional die een opvallende bijdrage heeft geleverd aan een bouwproject. De aanmelding van de bouwprojecten verloopt digitaal via www.denederlandsebouwprijs.nl.

Maarten van Hezik, voorzitter Stichting De Nederlandse Bouwprijs: “Bijzondere gebouwen, civiele kunstwerken en bouwmaterialen en -systemen in Nederland verdienen oprechte aandacht van de sector en het publiek. Als beloning voor hun bijzondere bijdrage aan de kwaliteit van de bouw en ter stimulatie en inspiratie van de sector. De Nederlandse Bouwprijs geeft een positieve boost aan de bouwsector.”

Prestigieuze onderscheiding

De Nederlandse Bouwprijs is een prestigieuze onderscheiding waarvoor elke editie opnieuw tussen 100 à 150 architecten, aannemers, projectontwikkelaars, opdrachtgevers en ingenieursbureaus zich met hun bouwteam inschrijven. In de Week van de Bouw, tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw op 9 februari 2015, worden de winnaars van de bouwprijzen bekend gemaakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.