Bouwschets voor Serious Request

Bouwschets voor Serious Request

Nieuws
Door: Petra Starink | 15-12-2014

Droomt u al jaren van een uitbouw of wilt u nu eindelijk eens die schuifpui plaatsen? In het ABC Architectuurcentrum Haarlem geven architecten op 20 december vrijblijvend advies, en schetsen voor u bouwtekeningen die u helpen met uw plannen. Voor het gesprek betaalt u minimaal 15,- euro en de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request, die met het Glazen Huis van 18 tot en met 24 december in Haarlem staan.

Adviesgesprek met snelschets

In een sessie van een ongeveer een half uur krijgt u een vrijblijvend advies op basis van uw wensen en ideeën met een of meerdere schetsen. Deelnemende architecten van de architectenwinkel zijn o.a. Peter Rutten, Bas de Bats, Taetske van Dijk en Corinne Bouwers. De kosten voor zo’n adviesgesprek met snelschets bedragen minimaal 15 euro, meer geven mag altijd. Vooraf telefonisch aanmelden via 023- 534 05 85 is noodzakelijk.

Architectenwinkel

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Serious Request, die dit jaar aandacht schenken aan vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. De actie van ABC/Architectenwinkel is een van de vele acties van 3FM Serious Request. De architectenwinkel bestaat uit architecten van de BNA kring Amsterdam-Kennemerland en zij zijn in het ABC de Architectenwinkel Haarlem gestart. Zij beantwoorden vragen over het bouwen of verbouwen van de eigen woning.

Aanmelden en maken van afspraak kan normaal gesproken uitsluitend via www.architectenwinkel.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.