Bouwtechniek Award 2009-nominaties bekend

Bouwtechniek Award 2009-nominaties bekend

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 27-01-2009

De nominaties voor de Bouwwereld Bouwtechniek Award zijn bekend. De vakjury heeft vijf inzendingen genomineerd, waaruit in februari de winnaar wordt gekozen door bezoekers van Bouwtechniekaward.nl en de BouwBeurs. De winnaar krijgt een reis naar Dubai, de hoofdstad van de moderne bouwkunst.

Genomineerden


Bouwtechneut in spotlight
Slimme oplossingen voor bouwtechnische details zijn aspecten die de kwaliteit van een gebouw bepalen. Vaak blijven de inspanningen van bouwtechneuten op dat gebied onderbelicht. Bouwwereld wil met de Bouwwereld Bouwtechniek Award de bouwtechneut in de spotlights zetten en zo vernuft, creativiteit en betrokkenheid belonen. Alle genomineerde projecten zijn een toonbeeld van een zorgvuldig uitgewerkt bouwdetail, een slimme bouwtechnische oplossing of een bijzondere materiaaltoepassing.

Publiek bepaalt winnaar
Bezoekers van Bouwtechniekaward.nl kunnen stemmen op één van de vijf genomineerde inzendingen. Op de BouwBeurs, die van 9 t/m 14 februari in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, staan de vijf genomineerde inzendingen en de Bouwwereld Bouwtechniek Award 2009 centraal op de stand van Bouwwereld.nl (stand A054 in hal 8). Ook op deze stand kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde inzending.

Dubai
De Bouwtechniek Award 2009 wordt in februari (na de BouwBeurs) uitgereikt aan de inzending met de meeste stemmen. De winnaar krijgt een vijfdaagse reis voor twee personen naar Dubai, de hoofdstad van de moderne bouwkunst. Ook één van de stemmers wint een reis voor twee personen naar Dubai ter waarde van 4.250 euro. Deze reis wordt mogelijk gemaakt door Destination Dubai.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.