Bouwwereld onderdeel Eisma Media Groep

Bouwwereld onderdeel Eisma Media Groep

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 01-07-2010

Per 1 juli heeft de Eisma Media Groep zestien titels met bijbehorende projecten overgenomen. De 53 betrokken medewerkers gaan mee naar Eisma Media Groep. Bouwwereld is een van deze uitgaven.

Titels
Het gaat in totaal om de volgende titels:
Bouwwereld, Aannemer, SchildersVakkrant, Zzp-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie, Sanitair & Design, Paardenkrant, Bit, Horses.nl, Hengstenboek ,TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig, Vismagazine

Eisma Media Groep
Eisma Media Groep BV is eigenaar van Eisma Businessmedia BV, Eisma Edumedia BV, Eisma Customermedia BV, Eisma Industrialmedia BV en Eisma Trademedia BV en is onder meer actief in business-to-business-communicatie en educatieve uitgaven.

Voorlopig worden alle titels op de oude voet voortgezet. De tussenliggende periode zal met name in het teken staan van de implementatie van de uitgeefactiviteiten bij de verschillende werkmaatschappijen, de gefaseerde verhuizing naar de huisvesting van de Eisma Media Groep in Doetinchem en het samen uitzetten van een strategisch pad voor het realiseren van de doelstellingen.

Reed Business
Reed Business, onderdeel van Reed Elsevier, focust zich nu op een kleiner aantal marktleidende titels waaronder Boerderij en het Agrarisch Dagblad voor de land- en tuinbouwsector, Misset Horeca en Distrifood voor de food- en horecamarkt, Auto en MotorTechniek voor de automotive markt en Logistiek voor de logistieke sector.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.