Cepezed-boeken genomineerd

Cepezed-boeken genomineerd

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 27-05-2008

De boekenset The work of cepezed is genomineerd voor de prestigieuze RIBA International Book Awards 2008. De RIBA Book Awards worden jaarlijks uitgereikt voor nieuwe architectuuruitgaven van uitmuntende kwaliteit en zijn een initiatief van het Royal Institute of British Architects. De prijzen onderstrepen het belang van de bijdrage die architectuurboeken leveren aan de totstandkoming en transformatie van gebouwen en het hedendaagse landschap.

Projectbeschrijvingen
The work of cepezed bestaat uit een catalogus met een breed overzicht van cepezeds oeuvre en de monografie Prototypes met negen essays en uitgebreide projectbeschrijvingen die de filosofie en werkwijze van het Delftse architectenbureau uiteenzetten. De duo-uitgave is genomineerd in de categorie Architectural Practice, waarin boeken worden onderscheiden die treffend laten zien hoe succesvol met de verschillende aspecten van de dagelijkse architectenpraktijk kan worden omgegaan.

Belangrijk hierbij is een multidisciplinaire benadering, die een evenwicht vindt tussen de uiteenlopende eisen die aan projecten worden gesteld, zoals sociale, economische en duurzaamheidseisen. The work of cepezed wordt uitgegeven door Uitgeverij 010 en geleverd in een fraaie lichtmetalen cassette. De monografie Prototypes is zowel in het Engels als het Nederlands ook los verkrijgbaar.

Meer info: www.ribabookshops.com/awards

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.